Wat moet ik doen wanneer mijn fiets of accu gestolen is?

Dat is heel vervelend. Bij diefstal van je fiets geldt geen eigen risico als je de fiets op slot hebt gedaan en je alle originele sleutels in bezit hebt. Dat geldt ook voor de accu wanneer deze niet onbeheerd en op slot op de fiets is achterlaten en je alle originele sleutels in bezit hebt.

  • Ben je een of beide originele sleutel(s) kwijt? Dan worden kosten van de fiets helaas niet door de verzekering gedekt. Dit geldt ook voor het plaatsen van een nieuwe accu. We zoeken samen met jouw leasemaatschappij naar een passende oplossing. Doe nog even geen aangifte wanneer dit jou overkomt, maar neem contact op via gestolen@hellorider.com. Vermeld alsjeblieft jouw framenummer en telefoonnummer in de e-mail.

  • Heb je alle sleutels in bezit? Doe dan aangifte bij de politie, dit geldt ook voor een gestolen accu. Dit kan online via Politie.nl.

  • Stuur je aangifte per e-mail (met jouw framenummer en telefoonnummer) naar gestolen@hellorider.com en stuur een kopie van de aangifte samen met alle originele sleutels in een stevige envelop (bij voorkeur bubbelenvelop, de sleutels kunnen scherp zijn) naar:

t.a.v. Diefstaladministratie Hellorider
Teleportboulevard 130
1043 EJ Amsterdam.